loading image

Ortodòncia

L'ortodòncia t'ajuda a col·locar les teves dents en una posició més funcional i estètica. En les nostres clíniques comptem amb una professional especialitzada en ortodòncia infantil i d'adults, tant en la prevenció de la mala oclusió en edats primerenques, com en la correcció dels problemes d'estètica dental de l'edat adulta.

Treballem amb Sistema Damon, és una tècnica que utilitza brackets d'autolligat passiu aquests materials són d'una alta tecnologia amb menys força i baixa fricció que permet oferir uns aparells més confortables, amb un moviment dentari més ràpid escurçant la duració dels tractaments i sense la necessitat de fer extraccions.

Una Varietat del Sistema Damon que també oferim és el Damon Clear que té les mateixes prestacions que el Sistema Damon però té l'avantatge d'una major invisibilitat i qualitat estètica.

Volem destacar que el Sistema Damon permet una gran millora en l'estètica facial i una amplitud del somriure.

Treballem amb Invisalign és un sistema innovador d'ortodòncia invisible que permet alinear les teves dents i millorar el teu somriure sense utilitzar cap aparell metàl·lic. Aquesta tècnica utilitza uns alineadors transparents de "treure i ficar" fets especialment per a tu. Cada 2 setmanes es substitueixen per nous alineadors que van modificant la posició de les teves dents per arribar a aconseguir el resultat desitjat. Aquests alineadors només es treuen per menjar i netejar-se les dents.

La planificació del teu tractament d'Invisalign la realitza la doctora mitjançant tecnologia 3D i et mostrarà els moviments que faran les teves dents al llarg del tractament i el resultat amb el teu somriure final.